Banner Buffalo Bull AGM 12V 210Ah 1200A akkumulátor (710 01)

Banner Buffalo Bull AGM 12V 210Ah 1200A akkumulátor (710 01)
Optimális indító- és fedélzeti hálózati akkumulátor távolsági forgalomban használt tehergépjárművekhez (kamionokhoz), a legkeményebb tartós igénybevételre
210
1200
517
273
240
Bal +
Teherautó
2 év
Webshop ár: 189 570 Ft
Összehasonlítás
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

AZ AGM TECHNOLÓGIA SZUPEREREJE A TÁVOLSÁGI FORGALOMBAN HASZNÁLT TEHERGÉPJÁRMŰVEKHEZ

A távolsági forgalomban használt tehergépjármű napjainkban nem csupán egyszerű szállítóeszköz, amely az árut eljuttatja A-ból B-be. Ez a járművezető munkahelye és otthona hetente több mint 3 napon át. Ezekre a legszigorúbb követelményekre gondolt a Banner, amikor piacra dobta az új Buffalo Bull AGM termékeket.

Optimális indító- és fedélzeti hálózati akkumulátor távolsági forgalomban használt tehergépjárművekhez (kamionokhoz), a legkeményebb tartós igénybevételre.
Mindig elegendő áram! Motorindításhoz és a fedélzeti hálózat ellátására – tökéletes kényelem. Bárhol, bármikor! Akár a legnagyobb áramfogyasztók használata esetén is, mint például a klímaberendezés, az állófűtés, a hűtőszekrény, a világítás és a szórakoztató elektronika.
+ Az új Buffalo Bull AGM indító- és fedélzeti hálózati akkumulátor bármilyen kamion, és így mindenféle tehergépjármű esetén teljes indítási teljesítményt és MEGA komfortot garantál.
+ Bőségesen elegendő teljesítmény motorindításhoz és a fedélzeti hálózat ellátására. Elegendő reggeli indítási teljesítmény anélkül, hogy egész éjjel járatni kellene a motort.

 

  • Háromszor hatékonyabb ciklusállóság a hagyományos SHD akkumulátorokhoz képest, az aktívanyag-összetételnek és a textilbetéteknek köszönhetően.
  • Masszív kialakítás és maximális rezgésállóság a speciális rögzítésnek köszönhetően.
  • A rácsok hatékonyabb korrózióállósága a folyamatos gyártási eljárásoknak köszönhetően.
  • Nincs savrétegződés az AGM-kialakításnak köszönhetően.
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Banner
Típus
gondozásmentes
Feszültség (V)
12 V
Gyártói termékkód
710 01
Cikkszám
710_01
Tömeg
60 kg/db
Vélemények
argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu_v2