Cégünkről

Családi vállalkozásunk 1992-ben alakult meg. Az alapítástól kezdődően évről-évre dinamikusan fejlődik. Kezdetben csak akkumulátorok nagykereskedelmi értékesítésével foglalkoztunk, termékskálánk azonban évről-évre bővül.

Az utóbbi pár év során cégünk életében jelentősen felgyorsultak az események, melynek hatására 2008-tól Kft-ként működünk. A kitartó szervező munkának köszönhetően az akkumulátorokon kívül kenőanyagokat, szűrőket, hűtőfolyadékokat, autóápolási és egyéb kiegészítő termékeket is forgalmazunk.

A 2012-es év újabb mérföldkő társaságunk életében: a  Sprint és MONBAT akkumulátorok kizárólagos magyarországi importőreivé váltunk. A viszonteladói partner hálózatunk folyamatosan bővül, terítőjárataink már tizenhárom megyében szállítanak üzleti partnereinknek. Legfőbb törekvéseink közé tartozik, hogy vevőinket magas színvonalon, széles áruválasztékkal, kedvező árakon és a lehető legrövidebb időn belül tudjuk kiszolgálni.

A jövőben újabb megyék terítését tervezzük, hogy Magyarország egész területén megvalósíthassuk kedves ügyfeleink kiszolgálását.

argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu_v2